Maharaja Lawak Minggu Ke-7

Filed Under (), () by hafizhans on May 14, 2011

Minggu ni aku jumpe satu channel yang baru untuk mendapatkan video-video terbaru Maharaja Lawak kat youtube hasil rekemendasi oleh rakan aku. Channel guatvcom yang aku selalu tengok b4 ni  pon dah kene block ngn youtube pasal Astro la tu mengadu, berkire gile, papepon cam bese, ak layan video Sepah, Jambu, Jozan n Nabil je, and tema untuk minggu ni ialah 'Silent Komedi'. Dengar je silent komedi aku da pikir mesti bosan gile tapi bile da tgk sendiri, mmg terbaik, dyorg ni mmg layak digelar seorang pelawak sejati. So enjoy:




Nak tengok video pause dulu player kat tepi tu, lagu feveret aku tu haha





Jozan

Rating aku gelak - 7/10




Sepah

Rating aku gelak - 8/10




Jambu

Rating aku gelak - 9/10



video

Nabil

Rating aku gelak - 2/10 ??




Aiseh Nabil lawak tak jadi la minggu ni, next time try lagi bro..lawak bisu buat sorang-sorang memang susah kot, hahah, setuju tak setuju dengan rating boleh komen and kalau peserta-peserta yang lain yang kelakar jugak bagitau la jugak rating korang gelak, nanti aku tengok pegi usha gak video diorang.

Comments: