Can a family man with salary RM3000 survive in Malaysia?

Filed Under () by hafizhans on June 29, 2011

Ustazah Bahyah tak marah pon kat Sepah

Filed Under (), () by hafizhans

haa..sape yg sibuk2 duk tulis blog pasal lawak Sepah yang pasal rancangan Semanis Kurma tu sume keterlaluan la, ape la, tgk respon ustazah tu sendiri, dia pon chill je, korang yg kecoh2, aku taw korg yang x puas hati sume fans Jozan kn? hahha




Breaking Bad is back!!

Filed Under (), () by hafizhans on June 26, 2011

Breaking Bad Season 4 will be premiere on July 17. Here are some of the wallpaper for the new season:








Pendedahan Isu Video Seks Datuk T

Filed Under () by hafizhans


tengok and pikir la sendiri. ak bukan pro politik, just mencari KEBENARAN...
bg ak, nak bertanding, bertanding la secara adil, no fitnah2 and conquer abes media, thats total bullshit..

Maharaja Lawak Final - Sepah Champion!

Filed Under () by hafizhans on June 25, 2011

Ahh aku malas nak post semua video minggu ni pasal Sepah da menang!! haha aku hantar undi beb, walaupon x sampai aku rase pasal kredit aku x luak, papepon Sepah da menang and kite da beat Jozan, hahahahha. 
Aku letak video Sepah je, dgn pengumuman keputusan akhir, yang lain tgk sendiri kat sini http://www.youtube.com/user/wwwguatvdotcom
or kt sini
http://www.youtube.com/user/nazwa69#p/u



Sepah 1st performance



Rating 1 Kedai Makan Gelak : 10/10








Sepah 2nd Performance




Rating 1 Kedai Makan Gelak : 9/10








Pengumuman Pemenang




1 kafe sorak termasuk aku! hahaha, congrats Sepah!! Tapi dyorg duk cite2 pasal pmbahagian hadiah mmg Nabil la plg untung bolot 150K sorang2, ah lantak la, yg penting bile org tny sape Champion Maharaja Lawak, jawapannye SEPAH!! haaa....semput!


Movie baru Mamat Khalid - Apokalips X (Trailer)

Filed Under (), () by hafizhans on June 19, 2011

Maharaja Lawak Minggu 12

Filed Under () by hafizhans on June 18, 2011

Minggu ni Maharaja Lawak bersiaran secara langsung dekat stadium tertutup MBJB kt JB. Walaupon aku orang JB, aku x dapat nk tgk secara live pasal baca tweet smlm, bukak kaunter pukul 3, pukul 4.15 tiket da abes da, free la katekan. Ak baru je habis tgk sume performance and overall sumenye mmg terbaik, so layan..


cm biase nk tgk pause dulu video kt tepi tu ye..



SEPAH

Tugasan 1

  Rating aku gelak : 9/10


Tugasan 2

  Rating aku gelak : 20/10



JOZAN

Tugasan 1

  Rating aku gelak : 9/10


Tugasan 2

 Rating aku gelak : 7/10




NABIL

Tugasan 1

 Rating aku gelak : 8/10


Tugasan 2

 Rating aku gelak : 6/10




JAMBU

Tugasan 1

 Rating aku gelak : 6/10



Tugasan 2

 Rating aku gelak : 6/10




R2

Tugasan 1

Rating aku gelak : 7/10


Tugasan 2


Rating aku gelak : 7/10


Maharaja Lawak Minggu 11

Filed Under () by hafizhans on June 11, 2011

Minggu ni diorang semua perform 2 round, second round gune props yg diberi. Nak tengok video, pause dulu video kt tepi belah kanan tu ye. Layan!


JOZAN

1st round

Rating aku ngn membe2 gelak - 10/10


video

Rating aku ngn membe2 gelak - 9/10




SEPAH

1st round

Rating aku ngn membe2 gelak - 8/10


2nd round

Rating aku ngn membe2 gelak - 9/10




NABIL

1st round

Rating aku ngn membe2 gelak - 8/10


2nd round

Rating aku ngn membe2 gelak - 8/10




JAMBU

1st round

Rating aku ngn membe2 gelak - 8/10


2nd round

Rating aku ngn membe2 gelak - 8/10



R2

1st round

Rating aku ngn membe2 gelak - 7/10


2nd round


Rating aku ngn membe2 gelak - x boleh nak rate, ak tgk 2min pertama mcm x best ak trus tutup