Kes Liwat Say Fool

Filed Under () by hafizhans on May 6, 2010

Xabes2 lg ngn kes fitnah ni..ak buknlah minat sgt politik ni apetah lg fan Datuk Seri Anuar Ibrahim (DSAI), tp kes ni da mnjadi satu fitnah yg melampau untuk mjatuhkn pemimpin keadilan tsebut. Berikut adalah post yg dipetik dr blog Milo Suam.


Semakin hari isu Liwat (Fitnah liwat) yang melibatkan Datuk Seri Anwar Ibrahim dengan Mohd Saiful Bukhari Azlan semakin pelik dan merepek. Sebelum ini telah didedahkan di BloG MiLo SuaM tentang bagaimana konspirasi liwat atau fitnah liwat ini telah terbongkar dan menjadi satu isu yang lucu akibat dari pengakuan Dato Seri Najib Tun Razak yang mengaku beliau ada bertemu dengan Saiful (Say FooL) sebelum laporan Polis dibuat! Malah sebelum kejadian liwat itu sendiri berlaku seperti di dalam pertuduhan mahkamah (Saiful jumpa Najib 25 Jun 2008, Saiful diliwat 26 Jun 2008, Laporan Polis dibuat 28 Jun 2008)rujuk di sini Najib Perosak Konspirasi Liwat. Maka sebelum ini telah jelas pihak pendakwaraya (Pihak Say FooL) telah kalah dari segi tarikh.


Pendakwa raya cuba membuktikan liwat berlaku dengan mengatakan bahawa terdapat air mani yang mengandungi DNA milik Anwar di dubur Say FooL. Namun laporan dari 3 doktor dari HKL telah mengatakan bahawa tiada bukti yang konklusif berlakunya 'penetration' (penembusan atau tusukan) di dubur Say FooL. Begitu juga dengan laporan dari Pusrawi, untuk lebih memahami sila rujuk link ini Wujudkah Laporan Pusrawi?

Jadi di sini jelas menimbulkan persoalan bagaimana air mani ini boleh wujud di dubur Say FooL sedangkan duburnya tidak pernah ditembusi? Sekiranya kedua-dua laporan klinikal ini digunapakai (Laporan DNA dan Laporan 3 Doktor dari HKL), secara teknikalnya Anwar akan dibebaskan! Berdasarkan kesimpulan-kesimpulan berikut,

 1. Anwar tidak menembusi dubur Say FooL tetapi sekadar memancutkan berudunya di dubur Say FooL! Maka tiada kes liwat yang ada hanyalah kes onani! Dan tiada akta di Malaysia untuk kesalahan onani! Maka anwar akan dilepaskan atau dibebaskan dalam keadaan yang aib untuk menurunkan sokongan rakyat kepadanya. Akan wujud cerita kononnya walaupun Anwar tidak meliwat tetapi anwar memancutkan berudunya di bontot Say FooL (onani).
 2. Say FooL sendiri yang meletakkan berudu Anwar di bontotnya yang diperolehi dari sampel yang digunakan pada tahun 1998 Fitnah Liwat 1. Dan sampel ini diberikan oleh orang tertentu yang berkait rapat dengan isu lalu. Maka akan ada lagi orang yang akan ditangkap kerana melakukan konspirasi. Pastinya ini tidak akan berlaku kerana sekiranya perkara ini terjadi, PRU 13 pastinya milik Pakatan Rakyat.
  Namun begitu bagaimana pula sekiranya mereka mahu Anwar tetap dimasukkan ke penjara bagi menghentikan suara reformasi di Malaysia ini? Pendakwa terpaksa membuktikan bahawa 'penetration' (Penembusan/ tusukan) di dubur Say FooL memang berlaku! Kerana seperti yang dikatakan di atas tadi tiada akta untuk kesalahan memancutkan berudu. Apakah kebarangkalian pembuktian mereka?

  1. Say FooL sekali lagi akan dikorbankan dengan rela. Jangan terperanjat sekiranya kelak Say FooL tiba-tiba mengaku bahawa dia seorang Gay yang sudah selalu melakukan hubungan luar tabii sejak lama dahulu oleh senjata-senjata tusukan yang jauh lebih besar dari senjata milik Anwar maka duburnya sudah sedia longgar sejak lama dahulu. Oleh itu kesan penetrasi tidak dapat dikesan oleh doktor kerana lubang busuknya sudah biasa dan menjadi elastik untuk tusukan demi tusukan.
  2. Perkara yang lebih lucu mungkin akan berlaku iaitu pendakwaraya akan cuba membuktikan bahawa 'senjata' Anwar terlalu kecil, hanya sebesar pensil, untuk membuktikan atau memperjelaskan persoalan mengapa tiada kesan penetrasi. Maka akan terjadi perkara lucu pendakwa meminta Hakim membenarkan pihak pendakwaraya memeriksa saiz senjata Anwar. Jelas sekali perkara ini sekali lagi akan memalukan Anwar.
  untuk mengikuti lebih lnjut mgenai kes ini dan beberapa kes2 penyelewengan lain spt kes arwah adik aminulrasyid sila rujuk blog ini Milo Suam n follow la page ni Kami Benci Saiful Bukhari! kt fb..

  Comments: